Jobba med oss

Medarbetare sökes

Furulundshemmet söker nya medarbetare

De vi söker skall kunna vara flexibla och ha god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. I arbetstiderna ingår en kväll per vecka och en helg per månad. Vi ställer stor vikt vid personlig lämplighet och adekvat utbildning, och ser gärna att den sökande delar vår kristna värdegrund. Du bör även vara intresserad av att arbeta i en verksamhet som har visionen att expandera. Sökande med B-körkort, färdigheter i flera språk än svenska och som har erfarenhet av att arbeta med personer med neuropsykiatriska funktionshinder prioriteras. Vi kan erbjuda övernattningsrum och ett specialanpassat schema för den som behöver veckopendla.

KBT-terapeut sökes till Furulundhemmets behandlingsteam på 50 -100% tjänst. Arbetet schemaläggs och kommer att innefatta en kväll per vecka plus en helg per månad. Arbetet innebär att bedriva missbruksvård enligt Furulundhemmets behandlingsprogram tillsammans med det övriga behandlingsteamets olika proffessioner samt  KBT-terapi med de klienter som har denna åtgärd som insats i sin genomförandeplan.

Kock på deltid: Den kock vi söker bör ha förmåga att arbeta självständigt och laga all mat till Furulundshemmets personal och klienter. Du bör med din matlagning kunna sätta guldkant på tillvaron för våra klienter vid födelsedagar och helgdagar inom ramen för vår budget och kunna handleda de klienter som har sin arbetsträning i disk och kök.  Vidare bör den som söker ha förmåga att samarbeta, planera och förbereda mathållning för kvälls- och helgpersonal. B-körkort fordras.